MENU
klinika

Grupi i të rinjve zgjedhin Përmetin

Psmjet mahnitëse/ Rafting në lumin e Vjosës

04.07.2021 - 11:24

Ndërsa sezoni turistik është hapur dhe shumë turistë drejtohen për në plazhet e jugut kryesisht, një pjesë e tyre zgjedhin të provojnë dhe të shijojnë eksperienca të reja.

Kjo ka ndodhr me një grup të rinjsh të cilët kanë zgjedhur që sot të shkojnë dhe të bëjnë rafting në lumin e Vjosës, në zonën e Përmetit.