MENU
klinika

Udhëtarët shqiptarë presin për të kaluar

Radhë kilometrike në Kapshticë

30.07.2021 - 11:28

Radhë kilometrike janë formuar në pikën e kalimit kufitar të Kapshticës.

Avaria është krijuar për shkak se pala greke është duke punuar vetëm me një sportel. Qytetarët thonë se kanë më shumë se një orë duke qëndruar në pritje, e aktualisht, situata vijon të mbetet e njëjtë.

Ndërkohë, duhet theksuar se pala shqiptare po vijon punën me ritme të shpejta, me 3 sportele në dalke dhe 2 në hyrje.

Do të presë mijëra afganë

Greqia ngre kampin e ri

Tregon si është marrëdhënia mes dy familjeve

Vrasja e 20-vjeçares Caroline, nëna e Babis thyen heshtjen

I dërguari i ri amerikan për Ballkanin Perëndimor

DW: Kush është diplomati me emrin Escobar