MENU
klinika

Mbledhja inauguruese

Përparim Rama merr sot detyrën e kryetarit të Prishtinës

07.12.2021 - 11:33

Përparim Rama sot do ta marrë detyrën e të parit të Komunës së Prishtinës.

Mbledhja inauguruese ku pritet të bëhet betimi i anëtarëve të Kuvendit Komunal të Prishtinës dhe betimi i kryetarit Rama do të bëhet në ora 10:00.

E pas përfundimit të kësaj mbledhje inauguruese do të mbëhet pranim-dorëzimi ceremonial i detyrës së kryetarit të Prishtinës, nga Shpend Ahmeti tek Përparim Rama.