MENU
klinika

Shtrenjtimi i energjisë

Kuvendi mban sot seancë të jashtëzakonshme

24.01.2022 - 10:14

Sot do të mbahet seancë e jashtëzakonshme në Kuvendin e Kosovës në lidhje me shtrenjtimin e energjisë elektrike.

Në rend dite është debati parlamentar lidhur me shtrenjtimin e rrymës.

Seanca e jashtëzakonshme është thirrur nga PSK-ja, në koordinim edhe me partitë tjera opozitare, LDK dhe AAK.

Mbledhja e kryesisë së Kuvendit do të mbahet në ora 11, ndërkaq seanca pritet të fillojë në orën 12:00.