MENU
klinika

Mekanikun gjithmonë me vete

“SIGAL UNIQA AUTOSOS”, me ju në çdo rrugë të Europës

25.05.2022 - 13:16

Ju ka ndodhur ndonjëherë të mbeteni me automjetin tuaj jashtë funksionit, në mes të katër rrugëve, në një vend të panjohur e ku askush nuk ju vjen dot në ndihmë?
Të gjithë e kemi një histori të tillë. Për më tepër kur ndodhemi jashtë vendit.
Por nëse më parë një ngjarje e tillë do shkaktonte panik dhe ankth, sot çdo gjë është ndryshe.
Falë “SIGAL UNIQA AutoSOS”, shërbimi më i ri i hedhur në treg nga kompania më e madhe e sigurimeve SIGAL UNIQA Group Austria, ju do të keni gjithmonë me vete një mekanik.
Për çdo problem me automjetin tuaj, në rajon dhe në Europë, mjafton një telefonatë dhe në pak minuta “SIGAL UNIQA AutoSOS” u vjen në ndihmë menjëherë.
Po. Po! Kjo është risia më e fundit nga SIGAL UNIQA që vjen për herë të parë në Shqipëri falë bashkëpunimit me “EuropAssistance”, kompania lider në Europë që u shërben rreth 300 milionë klientëve 24 orë në ditë, 365 ditë të vitit.
“Kompanitë e sigurimeve kanë një mision të rëndësishëm. Ato jo thjesht arkëtojnë prime e paguajnë dëme por ato janë në misionin dhe shërbimin e qytetarëve. SIGAL UNIQA Group Austria është kompania që ka qenë gjithmonë pranë tyre.
Përveç botës digjitale, “Audiobooks”, me 300 libra të hedhur dhe që mund të dëgjohen nga të gjithë. “TeleShëndet” është një platformë tjetër, e cila në 24 orë ju mund të keni mjekun me vete. “Shqipëria LIVE” është një platformë tjetër ku në 24 orë mund të shikoni thuajse të gjitha qytetet e Shqipërisë. “AutoAsistenca”, e cila është një shërbim i ri, i sapofutur në territorin e Shqipërisë dhe që ju vjen në ndihmë të gjithë drejtuesve të automjeteve, jo vetëm në Shqipëri por në të gjithë Europën”, shprehet Avni Ponari, themelues dhe CEO SIGAL UNIQA Group Austria.
Por çfarë shërbimesh ofron “SIGAL UNIQA AutoSOS”?
1. Qendër Kontakti 24 orë të ditës në 7 ditë të javës, e cila ofron shërbim informacioni dhe organizimin e shërbimeve të ndihmës. Këshilla teknike për mjetin, vendndodhjen e serviseve apo adresa te tjera te domosdoshme ne rast emergjence
2. Shërbim karroatreci
3. Riparim në vend
4. Zëvendësim i automjetit në rast aksidenti
5. Parkim
6. Akomodimi në hotel
7. Riatdhesim ose vazhdim i udhetimit drejt destinacionit

Ky lloj shërbimi mundësohet për periudha 1 mujore ose 1-vjeçare në varësi të nevojave të klientit. Ndërsa SIGAL UNIQA Group Austria e ofron këtë shërbim FALAS për klientët e saj, në rastet kur blejnë pranë SIGAL-it Siguracionin Karton Jeshil apo KASKO me mbulim për jashtë Shqipërisë.

Zgjdhni mbulimin që i përshatet nevojave tuaja për të qenë të qetë dhe të sigurtë në çdo udhëtim tuajin jashtë Shqipërisë
Rrugë të mbarë me “SIGAL UNIQA AUTOSOS”

Për më shumë informacion:
e-mail: [email protected]
Whatsapp: +355 68 606 2829

https://www.youtube.com/watch?v=wJjuY6i6h5M