MENU
klinika

Alarm në Greqi

Turisti shfaq simptomat e lisë së majmunëve

23.05.2022 - 13:24

Ngrihet alarmi në Greqi për rastin e parë me Linë e majmunëve. Një turist 29-vjeçar nga Britania, i cili ndodhej me pushime në ishullin Chephalonia, është tranferuar me urgjencë në pavion të izoluar me simptoma të ngjashme, në spitalin Attikon të Athinës.

Analizat e para rezultuan në linjë të zakonshme, nga e cila prekën kryesisht fëmijët. Sot priten dhe rezultatet e analizave të dyta, për diagnozën përfundimtare.

Bashkë me 29 vjeçarin është izoluar dhe e dashura e tij, e cila nuk ka asnjë simptomë.