MENU
klinika

Ngecin në Gjipe/ Gjendja shëndetësore e tyre

Turistët shpëtohen nga forcat e policisë së Himarës

05.06.2022 - 12:56

Tre turistë janë shpëtuar pasi kishin ngecur në Gjipe të Himarës. Forcat e shpëtimit të policisë së Himarës ishin nisur drejt vendit kukishin ngecur turistët duke bërë të mundur shpëtimin e tyre.

Një prej turistëve, e seksit femër ka pësuar dëmtime pas koke dhe ka fraktura të lehta. Sipas policisë, ajo po transportohet me autoambulancë për në spitalin e Himarës.