MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A është i trajtueshëm kanceri i prostatës?

29.11.2022 - 13:55

“Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti:A është i trajtueshëm kanceri i prostatës?

Mjeku: Nëse kapet në stadet e para është e trajtueshme. Prandaj duhet t’i sensibilizojmë njerëzit të bëjnë check-upe. Në shumicën e meshkujve fillon me djegie në fund të barkut apo me çrregullime në urinim por nuk do të thotë se nëse nuk kemi shqetësime të tilla, të mos shkojmë te mjeku.

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.