MENU
klinika

Situata në Shkodër

Në Obot kalohet vetëm me mjetet e ushtrisë

30.01.2023 - 14:10

1020 hektarë vazhdojnë të jenë nën uji në bashkinë e Shkodrës dhe situata më problematike është në Obot.

Niveli i lumit Drin (hidrometri ura e Bahçallekut) shënon kuotën 5.60 ka rënie me 40 cm me ditën e djeshme ( kuota max 7.50 m )

Niveli i Liqenit (hidrometri ura e Bunës) shënon 8.10 m ka rënie me 25 cm me dietën e djeshme( kuota max 8.70 m ).

Siperfaqja totale e permbytur ne Bashkine Shkoder eshte 1020 Ha, ka renie me 330 Ha

Njesia Administrative Ana e Malit 1000 Ha e permbytur.

Rruga e Obotit ka prezence uji 15 cm, ka rënie me 55 cm , me vështirësi kalohet edhe me mjete te ulta.
Ujesjellesi Oblika 1 është jashtë funksionit.

Nuk ka prezence uji ne oborre.

Në rrugën e Obotit po operojnë një mjet i kalueshmërisë se larte se bashku me 4 forca të ushtrisë.

Njësia Administrative Dajç 20 Ha toke bujqësore. Rruga Shirq-Darragjat nuk ka prezence uji