MENU
klinika

1- vjetori i luftës

Zelensky merr pjesë në shërbimin ushtarak, nderon të rënët dhe luftëtarët

24.02.2023 - 18:22

Presidenti Volodymyr Zelenskyy po merr pjesë në një shërbim në Kiev për të nderuar ushtarakët në shërbim dhe ata që kanë vdekur në luftë.

Mediat e huaja raportojnë se ai ka dhuruar medalje për ushtarët dhe udhëheqësit ushtarakë, si dhe familjet e të vdekurve, jashtë Katedrales së Shën Sofisë.

Gjenerali Sir Richard Barrons, ish-komandant i Komandës së Forcave të Përbashkëta të Mbretërisë së Bashkuar, tha se kjo veproi si një kujtesë se kostoja e vërtetë e luftës llogaritet në humbjen e jetëve.