MENU
klinika

Ja propozimi ynë për ju

7-8 Marsi/ Tregoni dashurinë që keni për mësuesen, nënën, bashkëshorten dhe motrën me dhuratën e duhur

03.03.2023 - 15:11

A ka njerëz më të përkushtuar se sa mësuesit që bëjnë të pamundurën që nxënësit e tyre të trashëgojnë atë dije të akumuluar që do t’u hapi dyer dhe horizonte të reja në jetë?!
A ka dashuri më të madhe se sa dashuria dhe sakrifica e nënës për fëmijët e saj?!
A ka dashuri më të sinqertë se ajo e motrës për vëllanë?
A ka bashkëudhëtare në jetë më të mirë se bashkëshortja?

Për këtë arsye, gjatë gjithë kohës por kryesisht gjatë këtij muaji, ne duhet t’u tregojmë atyre mirënjohjen e thellë dhe dashurinë që kemi për to, edhe duke gjetur dhuratën e duhur.
Një buqetë me lule, një fotografi apo portret, pak minuta të shpenzuara në shoqërinë e tyre, etj kanë një domethënie të jashtëzakonshme, por nuk mund të konsiderohet kurrësesi dhurata ideale.

Ndaj SIGAL UNIQA Group Austria, kompania më e madhe e sigurimeve në Shqipëri dhe rajon, ka një propizim për ju në vigjilje të 7 dhe 8 Marsit.

Nëse doni që njerëzit tuaj më të dashur të kenë gjithmonë një mjek me vete, pavarësisht se ku ndodhen, atëherë “TeleShëndet” do të ishte dhurata ideale.
SIGAL UNIQA Group Austria e ofron këtë shërbim novatori, i vetmi i këtij lloji në Shqipëri, në 5 paketa kryesore duke dashur tu jape mundësinë të gjithëve të shpenzojnë pak e të përfitojnë shumë.

Jeni në emigrim dhe shqetësoheni gjatë gjithë kohës për shëndetin e prindërve që keni në Shqipëri? Në zonën ku banojnë ata mungojnë mjekët dhe infermierët? Janë larg zonave urbane? Mos u shqetësoni! “TeleShëndet” do të ishte zgjidhja e duhur me prindërit tuaj që do të kenë mjekun gjithmonë me vete.

Por çfarë ofron ky shërbim?
– Konsultim me audio dhe video me mjek të përgjithshëm 24 orë të ditës, 7 ditë të javës
– Check up 1 herë në vit
– 50% zbritje për çdo ekzaminim gjatë shtatzanisë suaj
– 50% zbritje për ekzaminime laboratorike (echo, analiza)
– 20% zbritje për shërbimin e “Infermierit në shtëpi”
– Vizitë okulisti falas
– Xhama syzesh me zbritje
– Vizitë Dentisti falas dhe higjenizim me zbritje 60%
– Fizioterapi me zbritje në Klubin e Shëndetit SIGAL
– Palestër me çmim preferencial
– Shërbime estetike me çmim preferencial
– Deri në 50% zbritje në rrjetin SIGAL TELESHËNDET

Për tu njohur më me hollësi me të gjitha përfitimet që ofrojnë paketat, Shkarkoni tani aplikacionin “Teleshëndet” në App Store ose Google Play; regjistrohuni në pak sekonda dhe provoni falas për 24 orë këtë shërbim të mjekësisë moderne të sjellë nga SIGAL UNIQA në: https://sigal.com.al/teleshendet/

Nëse mbeteni të kënaqur shërbimin “TeleShëndet” mund ta blini online në https://sales.sigal.com.al/OnLineInsurancePolicy/SelfService/Shu/Teleshendet.aspx?paketa=TE%20RRITUR

Por këtë fillimviti, SIGAL UNIQA solli një tjetër risi në siguracionet e shëndetit: “Sigurimin anti-Tumor”.

Unik në llojin e tij në Shqipëri dhe i dedikuar ndaj sëmundjeve më të rënda siç janë kanceri malinj dhe tumori beninj në kokë.

Shumën e siguruar e zgjedh vetë i siguruari. Duke filluar nga 5, 10, 20, 50 apo 100 mijë euro.

Meqënëse dëmshpërblimi akordohet në formë cash, në mënyrë të menjëhershme nga SIGAL UNIQA vetë i siguruari vendos se si do ta shpenzojë këtë shumë për trajtimin e tij mjekësor.

Qytetari duhet ti përgjigjet vetëm një pyetje, “nëse aktualisht ka kancer apo është diagnostikuar më parë me të”. Në rast se i përgjigjet “Jo” kësaj pyetjeje, atëherë kualifikohet për t’u siguruar dhe nëse gjatë kohës që është i siguruar, diagnostikohet me këtë sëmundje me dy opinione të pavarura mjekësore që e konfirmojnë, atëherë të siguruarit i akordohet shuma e siguruar CASH dhe menjëherë.

Përfitimet e siguracionit “Sigurimi anti-Tumor”:

– Mbulon kancerin malinj dhe tumorin beninj në kokë.
– Shuma e siguruar ofrohet menjëherë, cash, nëse diagnostikohesh me një nga dy sëmundjet e mësipërme.
– Mund të sigurohet çdo person nga 0-80 vjeç
– Mund të blihet në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoninë e Veriut
– Mund të porositet edhe Online në www.sigal.com.al

Çmimi? Në varësi të moshës dhe gjinisë së qytetarit.

Këto do të ishin dhuratat e duhura për më të dashurat tuaja pasi asgjë nuk vlen më shumë se shëndeti…

SIGAL UNIQA Group Austria, Jetojmë më mirë së bashku…

Për çdo pyetje, mund të shkruani në:

E-mail: [email protected]

WhatsApp: +355 68 60 62 829