MENU
klinika

Rrëzohet edhe me vendim të Kolegjit Zgjedhor

Zgjedhjet e 14 majit/ Shuhet ëndrra e Berishës për kryetar i PD

27.03.2023 - 17:52

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar përfundimisht kërkesën e Sali Berishës për t’u regjistruar si kryetar i Partisë Demokratike në zgjedhjet lokale të 14 majit,

Më herët kërkesa u rrëzua nga Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve. Ndërsa Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve, ka njohur Enkelejd Alibeajn si kryetar të komanduar të Partisë Demokratike.

Ne kete menyre Sali Berisha rrëzohet përfundimisht edhe me vendim të Kolegjit Zgjedhor. Ai kërkoi regjistrimin e PD me të si kryetar, por kjo kërkesë iu refuzua duke i shuar çdo shpresë që të regjistrohet në zgjedhje me logon e PD.