MENU
klinika

Që të mos pendoheni

Tatuazh për herë të parë?! Ja gabimet që duhet të shmangni!

11.04.2023 - 08:55

Bërja e një tatuazhi për herë të parë është diçka me rëndësi, por që të siguroheni që ta bëni siç duhet, është e rëndësishme të shmangni ndonjë pendim. Tatuazhistja Katie Baker, e cila ndan përvojat e saj në TikTok, e di shumë mirë këtë dhe shpesh jep këshilla për ata që e kanë për herë të parë. Ajo ka zbuluar se ka disa gabime të zakonshme që ata bëjnë.

1.Shmangni artistët që nuk ju kushtojnë rëndësi ju dhe dizajnit tuaj

Katie thotë se një nga gabimet më të mëdha që dikush mund të bëjë është të shkojë te një artist me të cilin nuk shkon mirë.

Bërja e një tatuazhi është një gjë shumë intime dhe ju duhet të siguroheni që të shkoni mirë me ta kur u besoni atyre lëkurën tuaj. Nëse mendoni se artisti juaj i tatuazheve nuk ju respekton, largohuni.

Ajo tha se shpesh dëgjon nga klientët që kanë takuar artistë që sillen sikur nuk u intereson dhe janë të këqij pa asnjë arsye.

2.Komunikoni qartë me artistin tuaj

Si një artiste tatuazhesh, Katie tha se ajo duhej të mësonte shpejt të komunikonte me klientët e saj në mënyrë që të kuptonte më mirë se si e duan dizajnin. Duke theksuar rëndësinë e besimit të ndërsjellë përmes komunikimit, ajo tha:

Ju mësoni vërtet për zemrat e njerëzve dhe kush janë ata si njerëz. Unë jam rritur me të vërtetë duke e dashur atë, diçka që dikur ishte pjesa më e frikshme e punës sime, është një nga të preferuarat e mia tani.

3.Bëni kërkimin tuaj

Katie beson se disa njerëz janë aq të etur për të bërë një tatuazh, saqë do të shkojnë në çdo studio pa marrë kohë për të lexuar komente ose për të mësuar plotësisht për artistin e tyre të tatuazheve. Ajo tha se disa njerëz gjithashtu do të anashkalojnë nëse dyqani i tatuazheve është i pastër dhe nëse artistët e tatuazheve konsumojnë alkool apo drogë. Në shumë prej këtyre rasteve, Katie tha se klientët përfundojnë duke fshirë tatuazhet e tyre më vonë.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN