MENU
klinika

Renditja në listë mes partive politike

Votat për Këshillat Bashkiakë, PS thellon rezultatin në Korçë

16.05.2023 - 10:16

Bashkia Korçë do të drejtohet nga PS, ku Sotiraq Filo u rizgjodh sërish kryebashkiak përballë rivales së tij nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’, Ledina Alolli.

Deri më tani në të dhënat e përditësuara nga Panorama TV, ka përfunduar numërimi në 47/158 kuti ku bashkia Korçë do të përbëhet nga 41 këshilltarë dhe nga rezultatet e deri tanishme garën e udhëheq PS, e cila ka siguruar 24 mandate.


Pas saj renditet koalicioni “Bashkë Fitojmë” me 9 mandate, që ndiqet nga Partia Demokratike me 2 mandate, AAK, PSD dhe AASH kanë marrë nga 1 mandat.

PS: 24

Ada Permeti
Erjon Nexhipi
Ana Verushi
Petrika Tollkuci
Anxhela Taho
Pandi Bello
Edlira Mitre
Emiljano Muharem
Alma Burda
Erjon Kurti
Majlinda Like
Llambert Malaveci
Valmira Nano
Kostika Zguri
Majlinda Duni
Altin Habip
Paola Kodra
Julian Mema
Ornela Alikaj
Erjols Haxhillari
Gurije Dedelli
Joan Deli
Marsela Ciro Marin
Dejvi Hoxha
BF: 9

Devis Osman
Suela Dinellari
Irvin Bode
Ismeralda Seidolli
Fidel Kreka
Jorida Romacka
Lorenc Nako
Alketa Zheku
Thoma Marku
PD: 2

Elvin Bregu
Laureta Alidinaj

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Sa vota ka marrë koalicioni “Bashkë Fitojmë”

Kush e udhëheq garën për këshilltarët bashkiakë në Shkodër