MENU
klinika

Nga e kuqja tek xhinsi i errët

5 ngjyrat që duhet t’i kombinosh me xhinset dhe të dukesh yll

23.09.2023 - 14:59

Që veshjet e tua të mos duken bazike, ti ke në dorë që t’i çosh në një tjetër nivel. Si? Duke kombinuar xhinset me këto ngjyra që bien menjëherë në sy:

E kuqe vibrante

5 ngjyrat që duhet t’i kombinosh me xhinset dhe të dukesh yll
PHOTO: GETTY IMAGES

E zezë

5 ngjyrat që duhet t’i kombinosh me xhinset dhe të dukesh yll
PHOTO: @ANOUKYVE

Rozë

5 ngjyrat që duhet t’i kombinosh me xhinset dhe të dukesh yll
PHOTO: @EMILISINDLEV

Xhins i errët

5 ngjyrat që duhet t’i kombinosh me xhinset dhe të dukesh yll
PHOTO: @MONIKH

Argjend

5 ngjyrat që duhet t’i kombinosh me xhinset dhe të dukesh yll
PHOTO: @CLAIREWAKEMAN

Artikuj të sugjeruar: