MENU
klinika

Ja çfarë përfiton

Keni vendosur të studioni jashtë Shqipërisë? Oferta e SIGAL UNIQA që nuk duhet humbur

22.09.2023 - 13:36

Shumë studentë, të cilët regjistrohen në një universitet të huaj, presin  fillimin e vitit akademik.

Shqetësimi për sigurinë e tyre, kryesisht atë shëndetësore eshte masë që ata e kanë marrë, sepse asnje student nuk mund të udhëtojë në një vend Europian, pa siguracion shëndeti.

Polica e sigurimit në SIGAL uniqa ka qenë gjerësisht zgjedhja e studentëve. Ata ndihen të sigurt, sepse vlerësojnë pozicionin si kompani që paguan pjesën më të madhe të faturave shëndetësore jashtë vendit dhe sepse nje policë sigurimi me logon SIGAL UNIQA njihet menjëherë nga çdo Universitet.

Thjeshtësia në blerje, duke mundësuar policën, për këdo që dëshiron që këtë blerje ta kryejë online është një tjetër avantazh që kjo gjeneratë po e përqafon gjithmonë e më shumë.

Për ti falenderuar për besimin që studentët na japin çdo vit, SIGAL UNIQA vjen me një ofertë këtë fillimviti akademik.

Çdokush që blen policën e sigurimit “Studentë Jashtë Shqipërisë”, me afat 6-mujor apo 1-vjeçar,  fiton një kupon me vlerë 1,000 lekë ose 2,000 lekë në paketën “TeleShëndet”, e vetmja e këtij lloji në Shqipëri.

Konkretisht:

–           Nëse studenti preferon që “TeleShëndet” t’ja dhurojë njërit prej prindërve, për të mos e patur mendjen tek shëndeti i prindërve dhe do t’ju lerë atyre mjekun në celular, 24 orë të ditës në 7 ditë të javës,  përfiton 1,000 Lekë zbritje

–           Nëse preferon ta mbajë për vete, pasi “TeleShëndet” është i vlefshëm jashtë Shqipërisë, atëherë përfiton 2,000 Lekë zbritje.

Çfarë ofron “TeleShëndet” nga SIGAL UNIQA?

Përveç shërbimeve bazike si:

Këshillim me mjek 24/7; kartelë mjekësore online; marrjen një recetë mjekësore online e njohur nga çdo farmaci dhe zbritje në rrjetin mjekësor ekskluziv “TeleShëndet”

Ju përfitoni edhe:

–           Check Up bazë

–           Check UP i avancuar

–           Kujdes per sytë (Vizitë tek mjeku okulist dhe mbulim për xhamat e syzeve)

–           Kujdes per dhëmbët (Vizitë tek mjeku dentist dhe zbritje për cdo punim dentar)

–           Zbritje për shtatzani

–           Zbritje për fizioterapi

–           Zbritje për analiza dhe echo

–           Mbulim 100% i shpenzimeve mjekësore në çdo shtet të botës deri në 5000 Euro në rast diagnostikimi me tumor malinj ose tumor beninj në kokë

–           Mbulim 100% i shpenzimeve mjekësore në çdo shtet të botës deri në 1000 Euro për çdo sëmundje tjetër që kërkon shtrim në spital.

https://www.youtube.com/watch?si=AQkrBo3vcLIrxlwK&v=ux1-vd52PAE&feature=youtu.be

SIGAL UNIQA, STUDIOJMË MË MIRË SË BASHKU

Kontakte:

Web: www.sigal.com.al

E-mail: [email protected]

Whatsapp: 068 60 62 829