MENU
klinika

‘Çmendet’ bankomati në Pogradec

Qytetarët tërheqin 60 mijë lekë më shumë se rrogat

15.09.2023 - 14:33

Një ngjarje e pazakontë është shënuar disa ditë më parë, pasi një bankomat i një banke të nivelit të dytë ka pasur një defekt dhe për pasojë ka nxjerrë tek qindra klientë më shumë para kur kanë bërë tërheqje.

Sipas të dhënave një pjesë e madhe që kanë tërhequr pagat u kanë dalë 6000 lekë të reja më shumë.

Ka qenë vetë banka që e ka konsatuar problemin edhe pse me qindra rrogëtarë kishin marrë më shumë para dhe më pas janë telefonuar për t’i kthyer mbrapsht në bankë.

Nuk dihet se sa është shuma totale e shpërndarë gabim dhe nëse paratë janë kthyer të gjitha pas.