MENU
klinika

9 kombinime për t'i provuar menjëherë

Si të visheni mirë kur bie shi

29.11.2023 - 12:33

Le ta pranojmë, ka ditë kur të vendosësh se se çfarë të veshësh duket si një mision i vështirë ose ndonjëherë edhe i pamundur.

Sidomos nëse bie shi, gjërat bëhen vërtetë të komplikuara. Por mos u frikësoni, ka disa kombinime që do ju bëjnë të dukeni super mirë edhe kur bie shi. Thjesht bëni një planifikim më të hershëm sesa ai i momentit të fundit, për veshjet dhe aksesorët. Nuk po flasim vetëm për mushama, çizme shiu dhe çadra (të cilat padyshim mbeten aleatët numër një, veçanërisht në rast stuhish ose rrebeshesh. Artikujt në të cilët mund të mbështetemi në rast moti të keq janë më të shumtë nga sa mund të mendoni.

Në këtë artikull po ju tregojmë 8 kombinime që mund t’i kopjoni menjëherë dhe mos e sigurt që e gjithë vëmendja do të jetë mbi ju.

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

Si të visheni mirë kur bie shi, 9 kombinime për t'i provuar

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Para se të ndërroni garderobën...

5 ngjyrat e vetme që ju duhen këtë vjeshtë