MENU
klinika

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës

7 mënyra se si t’i stilosh flokët me baluke

08.12.2023 - 12:07

Luana Vjollca ka një problem me flokët me baluke: I ka prerë, por është penduar sepse nuk di si t’i mbajë. Le të themi që këtë shqetësim e ka pasur çdo gocë që ka prerë flokët me baluke.

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës: 7 mënyra se si t’i

Gjithsesi, ti e di, ne jemi gjithnjë gati të të japim sugjerimet tona dhe sot, të tregojmë plot 7 mënyra se si t’i stilosh flokët me baluke:

Gjysmë-topuz

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës: 7 mënyra se si t’i
HERCAMPUS/ PINTEREST

Të shtrirë, baluket anash

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës: 7 mënyra se si t’i
WOMAN_STYLE_BLOG/ PINTEREST

Topuz i plotë

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës: 7 mënyra se si t’i
BYRDIEBEAUTY/ PINTEREST

Topuz në pjesën e poshtme

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës: 7 mënyra se si t’i
INSTAGRAM

Bisht, baluke të çrregullta

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës: 7 mënyra se si t’i
ALLUREMAGAZINE/ PINTEREST

Rreth

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës: 7 mënyra se si t’i
THETRENDSPOTTER/ PINTEREST

Alla franceze

Nisur nga ‘pendesa’ e Luanës: 7 mënyra se si t’i
FRENCHGIRLBEAUTY/ PINTEREST

 

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN‘Isha fëmijë, familja qëndroi në Prishtinë’

Dua Lipa rrëfen e prekur largimin nga Kosova

Të tjerëve u duken të çuditshme

Këto gjëra ndodhin vetëm në vendet skandinave

Disa personazhe që thuhet se do të marrin pjesë

Çfarë dihet deri tani rreth ‘Ferma VIP’?