MENU
klinika

Do t’ju duhen në garderobë

Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore

04.12.2023 - 14:29

Të gjithë e dimë fuqinë e këpucëve për të transformuar veshjet. Të përshtatshme gjatë gjithë vitit (me përjashtim të verës), por veçanërisht të dobishme gjatë muajve të ftohtë, çimzet janë gjithmonë të denja për të investuar.

Në versione të ndryshme dhe përshtaten me klimën, estetikën dhe stilin personal, pavarësisht preferencave tuaja, koleksionet e sezonit janë plot me opsione që ia vlen t’i merrni në konsideratë.

1. Çizmet Chelsea

Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore
Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore
Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore

2. Çizmet me takë-koteleje

Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore
Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore

3. Çizmet e gjata deri te gjuri

Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore
Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore

4. Çizmet e gjata mbi gju

Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore
Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore

5. Çizmet Shearling

Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore
Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore

6. Kambalet

Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore
Çizmet që do të transformojnë veshjet tuaja dimërore

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Nga sot tregtarët s'do na gënjejnë më

10 mënyra të panjohura për të dalluar veshjet firmato


‘Isha fëmijë, familja qëndroi në Prishtinë’

Dua Lipa rrëfen e prekur largimin nga Kosova

Të tjerëve u duken të çuditshme

Këto gjëra ndodhin vetëm në vendet skandinave

Disa personazhe që thuhet se do të marrin pjesë

Çfarë dihet deri tani rreth ‘Ferma VIP’?