MENU
klinika

“Jam e lapsit dhe e letrës...!"

Megi Pojani konfirmon lidhjen me Endri Çekiçin?

24.12.2023 - 10:20

Prej shumë kohësh Megi Pojani dhe Endri Çekiçi janë në një lidhje dashurie. Mirëpo deri tani asnjëri nga ata nuk e ka pranuar këtë publikisht.

Së fundmi Megi ka qenë e ftuar në “Më Lër të Flas” ku sigurisht është ngacmuar në lidhje me jetën e saj sentimentale.

Mirëpo si gjithmonë ajo zgjodhi t’i bënte bisht bisedës dhe të mos përgjigjej.

“Jam e lapsit dhe e letrës. Jam shumë teorike,”-u shpreh Megi kur u pyet për romancën e saj.

Çfarë donte të thonte më këtë nuk e kuptuam, por duket se ajo nuk do ta konfirmojë kurrë me gojën e saj lidhjen me futbollistin.