MENU
klinika

Një kombinim që nuk del kurrë nga moda

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

22.02.2024 - 08:51

Xhinset dhe çizmet janë një kombinim i përjetshëm që nuk del kurrë nga moda, por ndonjëherë zgjedhja e modeleve të duhura nuk është një mision i lehtë. Pavarësisht nëse janë në modë ose jo, dihet që kjo dyshe është gjithnjë një pjesë e rëndësishme e gardërobës së gocave.

Por, sot janë disa modele xhinsesh të dedikuara për t’u veshur vetëm me çizme e që duket se i japin një “kthesë” të lezetshme pamjes dhe stilit tuaj. Nëse ju pëlqejnë me bel lartë apo të ulët, me një rrip në mes apo të gjera në fund, modelet janë kaq të larmishme.

Ja disa kombinime të lezetshme! Ju mbetet të zgjidhni vetëm stilin që ju përshtatet më shumë.

#1

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#2

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#3

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#4

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#5

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#6

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#7

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#8

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#9

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#10

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

FOTO: GETTY

#11

10 modele xhinsesh që vishen më shumë me çizme

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Për gjithë minimalistët

4 blerje që s’vdesin kurrë