MENU
klinika

Përgjigjet mjeku

A mund të zëvendësohet betaloku pas by-passit?

16.04.2024 - 10:49

Pyet mjekun” është rubrika më e re, një platformë që bën të mundur kontaktin ndërmjet mjekut dhe pacientit.

Nëse keni ndonjë pyetje, për gjithçka që ju shqetëson në shëndetin tuaj, këtu do të merrni përgjigje nga mjekë me eksperiencë, pa rezervime takimesh dhe duke shmangur radhët e gjata.

Pacienti: A mund të zëvendësohet betaloku pas by-passit?

Përgjigjet mjeku: Ka pacientë që nuk mund ta marrin betalokun. Nëse është e nevojshme që të zëvendësohet, atëherë këtë e bën vetë mjeku, nuk ka nevojë të merrni këshilla nga dikush tjetër që nuk është mjeku juaj, pasi çdo gjë duhet të kryhet nga mjeku që e ka ndjekur rastin në fjalë.

Në disa pacientë mund të shkaktojë brakikardi (ulje të frekuencës kardiake).

Nëse keni edhe ju pyetje, dhe doni të merrni një përgjigje të shpejtë nga mjekët e “spitalit tonë online”, klikoni këtu. Identiteti juaj do të mbetet anonim.