MENU
klinika

I pastër në të tre shtyllat

Drejtori i policisë së Vlorës, Ermal Muça kalon vettingun

15.04.2024 - 11:28

Drejtori i policisë së Vlorës, Ermal Muça kalon Vettingun.

Ai u cilësua i pastër në të tre shtyllat, pasurinë, kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale.