27.06.2020 - 15:30
Uthull molle e realizuar vetë:
Çfarë ju nevojitet:
- Një enë qelqi e madhe
- 1 kg mollë
- Ujë mineral
- 3 lugë me sheqer
- 1 copë nape
Përgatitja:
- Lani dhe prisni mollët në pjesë të vola. I vendosni në një enë, shtoni sheqerin dhe ujin.
- E mbuloni enën me një napë. Vendoseni në një vend të errët, në temperaturë 15-26 gradë Celsius, për 5-6 javë.
- Pas kësaj kohe, mollët do jenë të fermentuara. Hiqeni lëngun dhe vendoseni në një kavanoz qelqi, lëreni të qendrojë edhe për tre ditë të tjera.
- Pas kësaj kohe, provoni uthullin tuaj për të ditur nëse është në pikën ideale të aciditetit dhe filloni ta përdorni.
VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN
Nga xheli i Aloe verës tek uji i detit
5 trajtimet natyrale që duhet të provoni në raste se vuani nga psoriaza
Mbrojtja nga koronavirusi
Antibiotikët natyral që nuk duhet t’i ndani këto kohë nga tavolina
Përdorni masat e duhura!