MENU
klinika
eBook

Kur ish-presidenti dorëzon ”pushtetin popullor”

Çfarë po bën konglomerati Japonez?

Çmimi i aksioneve të SoftBank ra me 7% brenda një dite

Çmimi i aksioneve të SoftBank ra me 7% brenda një dite, më pas u zbulua...

Atentati ndaj prokurorit

5 qytete – Policia, kontrolle të rrepta në çdo banesë

Në kuadër të hetimeve për atentatin ndaj makinës në të cilën udhëtonte prokurori i Prokurorisë...

ERNEST HEMINGUEJ – “Lumi i madh me dy zemra”

Ernest Heminguej, shkrimtar dhe gazetar, nobelisti i dy luftërave botërore, shumicën e krijimeve e shkroi...

G. G. MARKEZ – “Kronikë e një vdekjeje të paralajmëruar”

Një nga novelat më të spikatura të shkrimtarit të famshëm Gabriel Garsia Markez, laureuar me...

G. DË MOPASAN – “Trashëgimi”

Novela “Trshëgimi” e sjellë me mjeshtëri në shqip nga përkthyesja e mirënjohur Donika Omari, mund...

L.N.TOLSTOI – “Atë Sergi”

L. N. Tolstoi i përket plejadës së gjigantëve të letërsisë ruse të shekullit XIX. Njihet...

H. DË BALZAK – “Kolonel Shaberi”

Honore dë Balzak mbetet një nga kolosët e letësisë franceze të gjysmës së parë të...