MENU
klinika

Rishqyrtohet çështja

Shkarkohet gjyqtari i Kushtetueses Fatmir Hoxha

25.09.2018 - 17:22

Gjyqtari i Gjykatës Kushtetuese, Fatmir Hoxha, është shkarkuar nga detyra në bazë të vendimit të Kolegji të Pavarur të Apelimit.

Sipas KPA-së, vendimi i Komisioni i Pavarur i Kualifikimit për shkarkimin e Hoxhës ishte i drejtë.

kolana e librave

fatmir_hoxha
fatmir_hoxha

Hoxha kishte bërë ankimim të vendimit dhe çështja u rishqyrtua nga trypa gjykuese e përbërë prej: Kryesuese,Albana Shtylla dhe Relatore Ina Rama,si dhe anëtarët Luan Daci, Natasha Mulaj, Rezarta Schuetz.