MENU
klinika

FOTO-LAJM

“Halloween” zbret në Tiranë me atmosferën e frikshme

31.10.2018 - 21:52

Ndonëse Halloween është një festë pagane e SHBA-së, me origjinë irlandeze, kohët e fundit ka filluar të festohet mbarë botën, njëlloj dhe në Tiranë.

Njerëzit mundohen të zgjedhin në këtë ditë një maskim sa më të frikshëm, në formë gare me njëri-tjetrin.

Ndërkohë atmosfera ndjehet pothuajse kudo, tek njerzit e maskuar në rrugë, nëpër lokale të cilat karakterizohen nga ngjyrat e zjarrta, e kuqe dhe portokalli si dhe me kungujt e mëdhenj të ndriçuar.

Më poshtë gjeni disa imazhe nga atmosfera:

halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al
halloween-atmosfera ne tirane-konica.al

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN