MENU

Kujdesi

Limoni në vend të ilaçeve

16.11.2018 - 10:29

Lëngu i limonit është antioksidant i mahnitshëm dhe është i mbushur me vitamina B, C, kalium, karbohidrate.

Disa ekspertë të mjekësis rekomandojnë konsumimin e lëngut të limonit për t’i trajtuar disa probleme shëndetësore, të cilat janë.

Aknet : Uji me lëng limoni e parandalon e zvogëlon parandalimin e akneve dhe zvogëlon efektet acidike. Mjafton ta pastroni fytyrën me një limon të shtrydhur dhe do të vëreni ndryshimin.

Gurët në veshka: Kaliumi e rrit nivelin e citratit në urinë, gjë që e parandalon formimin e oksalateve, ndikon dhe në humbjen e peshës.

Ja cilat janë shenjat në trup...

Vuani nga mungesa e vitaminës C në trup

Shkencëtarët kanë një përgjigje zyrtare

Ja pse kaloni shumë kohë në dush