MENU
klinika

Detajet

Elbasan/ Studentë e gjimnazistë drejt Tiranës

17.12.2018 - 12:18

Studentët e Elbasanit e kanë vazhduar edhe të hënën protestën e tyre.

Ata janë grumbulluar fillimisht para godinës së universitetit dhe më pas mblodhën studentë të të gjitha fakulteteve.

Gjithashtu, ata morën me vete edhe gjimnazistët e Elbasanit, për t’u nisur drejt kryeqytetit.