MENU
klinika

U dërgon letër

Haradinaj i prerë me kryeministrat e botës

29.01.2019 - 09:34

Përmes një letre drejtuar kryeministrave të botës, Haradinaj u ka bërë të qartë faktin se Kosova është shtet që me 17 shkurt të 2008.

Ai u ka dhënë një shpjegim të prerë, që nuk lë asnjë hije dyshimi duke u theksuar se statusi dhe territori i Kosovës nuk janë më në diskutim.

Reagimi i Haradinajt:

“Mëngjesin e sotëm, u kam dërguar letër shpjeguese të gjithë kryeministrave të botës, me anë të së cilës u kam shpjeguar natyrën e dialogut Kosovë-Serbi.

kolana e librave

Dialogu Kosovë-Serbi është dialog mes dy shteteve sovrane dhe për subjekt nuk e ka statusin final të Kosovës, por normalizimin e raporteve Kosovë-Serbi, me njohje reciproke.

Me atë të këtij sqarimi dhe qëndrimi, synojmë t’i japim fund propagandës serbe se statusi dhe territori i Kosovës është ende në tavolinë.

Kosova e ka përmbyllur shtetësinë e saj më 17 shkurt 2008″, njofton Haradinaj.

Kosova nuk ka nevojë për 'mbinjeriun' e Niçes

Pse i kam kcye në qafë Albinit?

Kosovë/ Lëvizja do të lejohet në këto orare

Qeveria ndalon qarkullimin e automjeteve dhe qytetarëve

Ja çfarë i ofron për luftën kundër COVID-19

Amerika i shtrinë dorën e ndihmës Kosovës

'Rikapitulim pas furtunës në Kuvend'

Surroi: Do të ketë Qeveri të re