MENU
klinika

Edhe Hana shik

Mozik jetë e shtrenjtë dhe me stil

22.03.2019 - 10:30

Mozzik duket se po përkujdeset që edhe vajza e tij të jetë me stil, ashtu si edhe ai vetë apo edhe Loredana.

Të paktënkjo përcillet nga imahet e postuara  në llogarinë e tij në Instagram, ku shihet se ai përkushtohet që vajza e tij Hana të jetë e veshur me markat më të shtrenjta.

Diku ajo shfaqet me brendin Gucci.

Fillimisht këpucët për fëmijë nga Gucci kushtojë 130 funte, e më pas pallto jo më pak se 760 funte.

Mozzik po shijon jetën i lumtur me Loredanën dhe vajzën Hanën, gjë e cila duartrokitet dhe nga fansat e tij.