MENU
klinika

Alarmohet policia

Pas përplasjes me Lil Wayne kërkon siguri Kodak Black

10.03.2019 - 14:08

Policia e New Orleans është alarmuar pas kërcënimeve të Lil Wayne ndaj Kodak Black.

Sipas TMZ, pronarët e lokacionit ku do të mbahet koncerti janë të frikësuar pas komenteve të fundit të Kokak se adhuruesit e Weezyt do të kërkojnë hakmarrje.

Javën e kaluar Kodak ishte në klubin e famshëm në Miami, LIV, dhe priti që të shihej me Lil Wayne.

Kur ky i fundit nuk u parqit, Kodak e mori mikrofonin dhe shpërtheu në drejtim të turmës.

Pas kësaj ngjarjeje ndodhën edhe disa konfrontime në distancë në rrjetet sociale, të cilat kanë alarmuar policinë për performancën e radhës të Kodak Black në Mahalia Jackson Theater .

Edhe reperi Black do të ketë siguri shtesë në këtë paraqitje të tij.