MENU

Reagimi

Probleme me Facebook në Evropë dhe SHBA, reagon rrjeti social

14.03.2019 - 15:34

Përdoruesit e Facebook, Instagram dhe WhatsApp në Evropë dhe SHBA kanë raportuar për ndërprerje të këtyre shërbimeve për disa orë gjatë ditës së mërkurë.

Shkarkoni Aplikacionin e Konica.al

Facebook nuk ka dhënë një arsye për ndërprerjen, dhe ka ofruar informata minimale, përveçse duke pranuar se është e vetëdijshme se shërbimet momentalisht  janë vetëm në disa fusha.

Përmes një postimi, Facebook reagoi se ishte në dijeni se “disa përdorues aktualisht kanë probleme në përdorimin  e aplikacioneve të Facebook” dhe se “po punonte për zgjidhjen e çështjes sa më parë që të ishte e mundur”.

Ndërsa sipas Down Detector, problemet prekën përdoruesit e Facebook në Europë dhe SHBA.