MENU
klinika
Duke qënë se janë më të rrezikshëm se makinat

Pantallona me “airbag”, mund t’u shpëtojnë jetën motoçiklistëve

Detajet do jepen javën e ardhshme

Musk jep 100 milionë dollarë për këdo që zhvillon këtë teknologji

Detajet e asaj çfarë kërkon në të vërtetë Musk nuk janë publikuar por më shumë...

Google ruan automatikisht të dhënat

Si të shihni dhe fshihni gjithë çfarë Google di për ju?

Google ruan automatikisht të gjitha të dhënat tuaja sapo identifikoheni (sign in) – duke filluar...

Do të ketë edhe personel mjekësor...

Londra krijon autobusë për personat e infektuar me Covid

Stafi i NHS po përgatitet të transportojë pacientë duke përdorur autobusë në Londër që janë...

Ka një arsye që do t’ju bindë...

Pse nuk duhet ta përdorësh iPhone jashtë, kur temperaturat janë nën zero?

Me siguri e keni përdorur telefonin jashtë gjatë këtyre ditëve edhe kur temperaturat janë regjistruar...

Studimi

A e dinë bakteret sa është ora?

Ora biologjike është ai mekanizëm që rregullon ritmet e jetës së njerëzve, kafshëve dhe bimëve,...

Si ndryshoi targa e makinës së Joe Biden?

Karakteristikat e limuzinës presidenciale

Limuzina presidenciale, me të cilën do të lëvizë presidenti i ri i SHBA, Joe Biden, ndryshon...

Një planet me të njëjtën madhësi sa të Jupiterit

Zbulohet bota që mendohej se nuk ekzistonte

Zbulimi i një planeti për të cilin shkencëtarët besonin se nuk mund të ekzistonte mund...

Kompania përballet me hetime për praktikat e...

Google përsëri në shënjestër të Komisionit Evropian

Autoritetet rregullatore Evropiane kërkuan informacione nga reklamuesit për praktikat e reklamimit të Google. Motori më...

Studimi

Kush i mbron më mirë të dhënat, Android apo iOS?

Studiuesit nga Universiteti Johns Hopkins kanë bërë një hulumtim interesant mbi dobësitë në kriptim të...

video

Zbulohet e fshehta e logos së Apple në iPhone

Përderisa përditësimi i ri i sistemit operativ të Applet, iOS14, solli shumë risi tek iPhone,...

Nuk është prodhuar për 45 vjet

Porsche 914 del përsëri në shitje së shpejti

Ka gjithnjë e më shumë vetura që vijnë në treg si rimishërime të klasikëve me...