MENU
klinika

FOTO

Tërmeti lëkund vendin, ku ishte epiqendra dhe sa ballë

05.04.2019 - 11:37

Mëngjesin e sotëm në vend janë ndjerë lëkundje tërmeti. IGJEUM njofton se lëkundjet janë ndjerë në Piqeras të Lukovës.

Sipas të dhënave, tërmeti ka pasur epiqendër 4 kilometër në Veriperëndim të Lukovës, ndërkohë që magnituda ka qenë 3.2. Nga lëkundja e tërmetit nuk ka raportime për dëme.

Të dhënat nga IGJEUM

Data: 05/04/2019

Ora: 05:54:31

M=3.2

Place: 1 km J Piqeras, 4 km VP Lukove

40.01° N, 19.9° E

Thellësia: 20 KM