MENU
klinika

EMRAT

“Tradhtuan” PD-në, KQZ u jep mandatin 3 kandidatëve të rinj

23.04.2019 - 14:34

Tre deputetë të tjerë nga lista e Partisë Demokratike kanë marrë mandatin e deputetit.

KQZ i ka dhënë mandatin Zef Shtjefnit dhe Nikolin Strakës nga qarku Shkodër dhe Artur Roshit qarku Tiranë.

Kujtojmë që në Kuvend, pas dorëzimit të mandateve të opozitës dhe zëvendësimit me kandidatët e tjerë plotësues të listës pasuese numri i deputetëve shkon në 105.

Deputetët e rinj në Kuvend, nga radhët e LSI:
Ylli Shehu
Enver Rroshi
Aurora Mara
Edmond Rrushi
Elda Hoti
Edlira Hyseni

Ediola Braha

Ralf Gjoni
Nimet Musaj
Enada Kapllani
Ambra Borova

Deputetët e rinj në Kuvend, nga radhët e PD:
Majlinda Halilaj
Alban Zeneli
Ligoraq Karamleo
Lefter Maliqi
Adriatik Alimadhi
Arben Elezi

Zef Shtjefni

Artur Roshi

Nikolin Staka