MENU
klinika

FOTO

U betuan në Kuvend, FRPD pankarta ironizuese për deputetët e rinj

11.04.2019 - 10:32

Teksa në orën 10:00 ka nisur seanca parlamentare, ku edhe janë betuar deputetët e rinj të Partisë Demokratike, jashtë parlamentit të rinjtë e FRPD-së kanë zgjedhur që të protestojnë.

Ata mbajnë në duar pankarta me mbishkrime të ndryshme kundër qeverisë dhe Parlamentit.

kolana e librave

“Hani, pini dhe rrëmbeni, mbushni xhepat, mbushni arkat, të pabrekë ju gjetiu dreka, milionerë ju gjeti darka”, “Parlament i krimit”, janë disa nga pankarta5t e tyre.