MENU

Vlerat

Thanat/ Përfitimi nga frutat medicinale

16.05.2019 - 21:00

Shumë prodhime shqiptare janë krejt autentike, natyrale e shumë të çmuara për vlerat shëndetësore që kanë, në veçanti frutave medicinale.

Përdorimi mjekësor i thanës

Fruti i thanës është përdorur për të ulur temperaturën dhe për të luftuar disa çrregullime të zorrëve.

Thartësia karakteristike e këtij fruti e bën atë mjaft të dobishëm në luftën kundër sëmundjeve kardiovaskulare.

Thanat janë përdorur edhe për t’u kuruar nga diarrea.

Thanat mund t’i ruani në frigorifer për disa ditë, për sa kohë i paketoni në një qese të izoluar mirë.

Ato jetojnë më gjatë në formën e tyre të thatë.

Sekretet që mjekët nuk i tregojnë

Hilet që do t’ju përmirësojnë shëndetin

Ja cilët janë shkaktarët kryesor

Pse sot ka kaq shumë divorce?

Dhe për të ruajtur rininë e përjetshme

7 mënyra të sigurta për të pastruar zorrët tuaja

Ja gabimet e pafalshme që bëjmë

Mendojmë se pastrojmë shtëpinë, por jo…

Zbuloni arsyjet e veçanta pse…

Të gjithëve mund të ju ndryshojë ngjyra e syve