MENU
klinika

VIDEO

Militantët i “vënë flakën” edhe Klosit, hyjnë nga tarraca

19.06.2019 - 14:03

Edhe në Klos është krijuar një situatë e tensionuar gjatë ditës së sotme.

Mbështetës të Partisë Demokratike kanë nxjerrë jashtë KZAZ-së materialet zgjedhore, por duke gjetur një tjetër mënyrë.

Protestuesit janë ngjitur në tarracë dhe përmes saj kanë arritur në deportojnë brenda KZAZ-së.

Pasi kanë deportuar brenda KZAZ-së, kanë nxjerrë jashtë materialet zgjedhore dhe i kanë djegur në oborrin para qendrës.