MENU

Zbuloni maskën "sekrete"

Si të parandaloni njollat nga dielli?

11.06.2019 - 16:51

Maska ideale për në darkë:

Sasi të barabartë lule zambaku dhe lule shtogu shtypi dhe përzieji me mjaltë në një enë. Masën e përftuar, aplikoje në fytyrë (më shumë në zonat ku bëhesh me njolla). Mbaje për 20-25 minuta dhe ë pas shpëlaje. Kjo maskë shërben edhe për pikat e zeza të fytyrës.

Një tjetër maskë është me patatet e ziera, të cilat pasi i ke qëruar dhe i ke shtypur, hidhu pak qumësht. Përzieji mirë derisa të përfitosh një lloj pureje. Lyeje fytyrën çdo mbrëmje dhe mbaje për 30 minuta.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN