MENU
klinika

"Të ndërrohen 8 ministra"

Çfarë dorëzoi sot në Kuvend Zaev?

21.06.2019 - 10:16

“Sot do të dorëzoi në Kuvend propozimin për ministra të rinj”, kështu ka bërë me dije kryeministri maqedonas Zoran Zaev.

Kujtojmë që në fillim të javës tjetër pritet të votohet kabineti qeveritar me disa ministra të rinj.

Kryeministri Zaev ka bërë të ditur se do të ndërrohen 8 ministra, dhe mbi 20 drejtorë, por deri tani nuk ka emra zyrtarë, përveç spekulimeve në disa media.