MENU
klinika

Lista

“141 vende vakante”, OSHEE hap aplikime pune në çdo rajon

25.07.2019 - 14:00

Rreth 141 vende të reja pune janë njoftur nga Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike.

Në njoftimin e OSHEE bëhet me dije se ky institucion është në kërkim të 18 analistëve të të Dhënave në Njësinë Rajonale të Analizës dhe Raportimit të Kontrollit dhe Rikuperimit të Humbjeve, si dhe të 123 Punonjësve të Ekipit të Kontrollit dhe Rekuperimit të Humbjeve në Zonat e Shpërndarjes në Rajon.

Analist i të dhënave në Njësine Rajonale të Analizës dhe Raportimit të Kontrollit dhe Rikuperimit të Humbjeve

Drejtoria Rajonale Berat: 2

Drejtoria Rajonale Burrel: 2

Drejtoria Rajonale Elbasan: 2

Drejtoria Rajonale Durrës: 2

Drejtoria Rajonale Fier: 2

Drejtoria Rajonale Gjirokastër: 2

Drejtoria Rajonale Korçë: 2

Njësia Kukës: 2

Drejtoria Rajonale Tiranë: 1

Njësia Vlorë: 1

Punonjës i Ekipit të Kontrollit dhe Rekuperimit të Humbjeve në Zonat e Shpërndarjes në Rajon

Drejtoria Rajonale Berat: 6

Drejtoria Rajonale Burrel: 13

Drejtoria Rajonale Elbasan: 7

Drejtoria Rajonale Durrës: 20

Drejtoria Rajonale Fier: 5

Drejtoria Rajonale Gjirokastër: 6

Drejtoria Rajonale Korçë: 7

Njësia Kukës: 9

Drejtoria Rajonale Shkodër: 30

Drejtoria Rajonale Tiranë: 18

Njësia Vlorë: 2

Me sytë nga importi, dërgesat e emigrantëve dhe investimet e huaja

(Pa)varësia ekonomike e Shqipërisë

Gjiri Persik përgatitet për përfundimin e prodhimit të naftës!

Centrali më i madh të energjisë diellore në botë

Grupmosha që vuan nga deficite të mëdha në arsim

Mësimi gjatë gjithë jetës, shqiptarët më dobët në rajon!