MENU
klinika

Kontrata miratohet nga Këshilli i Ministrave

Ish reparti i URT-së në Durrës jepet me qira 1 euro për 8 vite!

18.07.2019 - 12:07

Këshilli i Ministrave ka dhënë miratimin për lidhjen e kontratës së qirasë me tarifën 1 euro/kontrata, ndërmjet Bashkisë Durrës, si qiradhënës dhe një shoqërie fason.

konica ekonomiakonica ekonomia mobile

Referuar vendimit, pasuria që jepet me qira 1 euro është një pjesë e katit të parë të ish-repartit të URT-së, me nr. pasurie 2/423, zk. 8513, me sipërfaqe të përgjithshme 930 metra katrorë nga ku sipërfaqe ndërtimi 900 metra katrorë dhe sipërfaqe funksionale 30 metra katrorë në pronësi të Bashkisë Durrës.

Kjo pasuri jepet me qira 1 euro për periudhë 8-vjeçare.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Frika pas tragjedisë së urës Morandi

“Genova”/ ARRSH: Nuk ka vend për panik