MENU
klinika

FOTO/ Vështirë se do ti njihni...

Ndryshimet drastike të divave të muzikës në 10 vite

29.08.2019 - 14:30

Shumë personazhe të showbiz-it kanë pësuar mjaft ndryshime që nga fillimet e karrierës së tyre.

Disa prej tyre kanë ndryshuar me kalimin e viteve, ndërsa të tjerë kanë bërë operacione plastike që i kanë tjetërsuar.

Megjithatë le të ndalemi tek ndryshimet me kohën dhe më poshto do u tregojmë si kanë ndryshuar 10 divat e muzikës botërore.

“Bright side” ka klasifikuar nga katër foto për secilën këngëtare dhe ndryshimet janë të pabesueshme.

Britney Spears

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Christina Aguilera

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Madonna

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Jennifer Lopez

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Katy Perry

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Alicia Keys

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Lana Del Rey

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Beyoncé

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Rihanna

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years

Taylor Swift

How 15 Iconic Singers Changed Over the Years