MENU
klinika

Kosova pret artistët

Festivali Ballkanik i Folklorit

20.09.2019 - 10:47

      Ditën e sotme, në Fushë-Kosovë fillon edicioni i tretë, i Festivalit Ballkanik të Folklorit. Festivali do të mbahet në ambientet e shkollës “Mihal Grameno”, të Fushë-Kosovës.

 

 

 

 

Para fillimit të festivalit, nga ora 18:00 përgjatë rrugës “Dardania” do të mbahet defileu i pjesëmarrësve të Festivalit.

kolana e librave

 

 

 

 

 

Në këtë festival do të marrin pjesë ansamble dhe grupe nga Shqipëria, Kroacia, Bullgaria, Turqia, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi dhe Kosova.