MENU
klinika

Rendi i Ditës

Sot seancë plenare, çfarë do diskutohet sot në Kuvend?

19.09.2019 - 09:05

Ditën e sotme Kuvendi mblidhet në seancë plenare. Seanca do të fillojë në orën 10:00, ndërsa është publikuar edhe rendi i ditës.

Kështu ditën e sotme pritet që të votohen dy dekrete të Presidentit të Republikës, i cili i ka kthYer për rishqyrtim në Kuvend.

Bëhet fjalë për: “Dekreti “Për kthimin e ligjit nr. 44/2019 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 7895, datë 27.1.1995, “Kodi Penal i Republikës së Shqipërisë”, të ndryshuar” dhe “Për kthimin e ligjit nr. 53/2019 “Për Akademinë e Shkencave në Republikën e Shqipërisë”.