MENU
klinika

Mungesë kapaciteti

Njerëzit “dynden” në Elbasan, rendin drejt llixhave

24.10.2019 - 14:33

Rritet numri i vizitorëve në burimet termale të Elbasanit.

Llixhat e Elbasanit përballen me një fluks të jashtëzakonshëm në periudhën shtator-nëntor.

Momentalisht janë 6 mijë persona të sistemuar, kryesisht nga Kosova dhe Maqedonia e Veriut.

Ujërat termale të Elbasanit njihen për vlerat e tyre kurative, duke ndikuar kështu në përmirësimin e kushteve dhe rritjen e kërkesës nga frekuentuesit.

kolana e librave

Një tjetër avantazh janë çmimet e ulëta. Qytetarët e Kosovës pranojnë se në vendin e tyre çmimet janë dyfish.

Përveçse njësive të shërbimit, shumë vizitorë kanë shfrytëzuar edhe shtëpitë pranë zonës për akomodim. Kjo për shkak të mungesës së kapaciteteve.

VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN


Kantieret e kulturës në Gjirokastër

Përmet/ Restaurohet Ura e Katiut