MENU
klinika

Ndryshe nga ai i Messenger

Dark Mode vjen edhe në aplikacionin Facebook

26.11.2019 - 17:59

Përdoruesit e aplikacionit Facebook më në fund to të kenë një Modalitetet të Errët Dark Mode në Android.

Disa përdorues kanë arritur të kalojnë në pamjen e re të aplikacionit. Aktualisht Facebook ofron këtë opsion vetëm për një numër të kufizuar përdoruesish. Rrjete të tjera sociale si Reddit dhe Twitter tashmë e kanë implementuar.

Me shumë gjasa është një testim në shkallë të ulët përpara se të përgatitet për një lançim global. Ky opsion nuk përbën risi sepse ishte paralajmëruar me kohë. Rrjeti social ofron Dark Mode në versionin desktop.

Në rastin e aplikacionit Android, Facebook ka aplikuar një sfond më pak të errët se ai në aplikacionin Messenger. Aktualisht i vetmi aplikacion i Facebook që Dark Mode e ka në zhvillim ende është WhatsApp.