MENU
klinika

Solidarizohet shoqata shqiptare e Kretës

20 ton ndihma për të dëmtuarit nga tërmeti

03.12.2019 - 09:35

Shoqata e Kretës në Greqi është solidarizuar në ndihmë të të prekurve nga tërmeti i 26 nëntorit.

Në këto ditë kritike për vendin tonë, grekët po ndihen më të afërt se kurrë me shqiptarët.

Ata kanë organizuar fushata solidarizimi për mbledhjen e ndihmave dhe vlerave monetare për të prekurit nga tërmeti.

Emigrantë por edhe grekë kanë mbledhur mbi 20 ton ndihmë për të dëmtuarit.